Internet

Webshops en E-Commerce

Een Miller Digital webshop heeft minstens drie strepen voor op de concurrentie, ongeacht de keuze tussen ons maatwerk e-commerce platform, het opensource Prestashop platform of Wordpress voor eenvoudige webshops.

Onze webshops worden altijd opgebouwd vanuit de behoeften van jouw doelgroep en rekening houdend met je budget. Wij bieden verschillende oplossingen en platformen afhankelijk van jouw specifieke eisen. De meeste webshops ontwerpen wij volledig op maat, gebaseerd op de nieuwste inzichten in conversie-optimalisatie en usability, voor optimale omzet en klantvriendelijkheid. Daarbij is een responsive design voor optimaal gebruik op smartphone en tablet steeds meer gangbaarder doordat hierdoor de weergave zich aanpast naar het scherm. Miller Digital is al enkele jaren specialist in het aanbieden van volledig responsive websites.

  • Maatwerk mogelijk, zowel qua vormgeving, functionaliteit als gebruiksgemak.
  • Superieure techniek, snelle laadtijden en moderne code zorgt voor goede vindbaarheid in alle zoekmachines.
  • Groot gebruiksgemak voor zowel u als beheerder als voor de klant.
  • Verschillende platformen waar de webshop in gebouwd kan worden.

Meer informatie over onze webshop oplossingen?
Bel naar 075 - 616 77 53 of mail naar info@millerdigital.nl

Proces

Hoe gaat dat in zijn werk, een webshop door jullie laten bouwen?

Een van de eerste dingen die we moeten weten is of er reeds een bestaande webshop is of dat we helemaal vanuit het niets moeten beginnen. Vervolgens kijken we naar de doelgroep, het budget, de omzetverwachting en nog veel meer zaken om te bepalen welk e-commerce platform het meest geschikt is. Daarna gaan we op zoek naar de juiste stijl en kijken we wat de concurrentie doet om op die manier tot een ontwerp te komen. Hier wordt in overleg met de klant aan geschaafd totdat alles akkoord is, waarna we gaan beginnen met het programmeren van de site.

Ondertussen zorgt de klant (al dan niet in overleg met een van onze SEO tekstschrijvers) dat alle relevante teksten, afbeeldingen, prijzen en andere informatie voor in de site verzameld worden. Als alle content is verwerkt wordt er getest, waarna de oplevering plaatsvind en de site live gaat op het uiteindelijke domein. Vervolgens begint het werk voor jou als klant pas echt. Jouw digitale winkel gaat open en moet omzet gaan draaien. Wij kunnen jou ondersteunen met naast het monitoren van de bezoekersaantallen ook halverwege het traject de vindbaarheid van jouw webshop verhogen met onze marketingdiensten zoals Google Adwords en social media marketing.

Inventarisatie en onderzoek
Grafisch en UI/UX design
Slicen en programmeren
Testen en opleveren
Hoe lang duurt zoiets?

De doorlooptijd van een webshop ontwikkelingsproces is gemiddeld 8 weken.

Meer informatie over onze webshop oplossingen?
Bel naar 075 - 616 77 53 of mail naar info@millerdigital.nl

Referenties

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met uw opgenomen.

Contactgegevens

Vacatures