Print

Verpakkingsontwerp

De inhoud van een product kan nog zo goed zijn maar als de verpakking de mensen niet aanspreekt dan zal deze niet snel verkopen, terwijl het hier natuurlijk om draait. Vervolgens gaan wij aan de slag om tot een optimaal resultaat te komen. Wij hebben voor onze klanten al bewezen dat we voor verpakkingsontwerp de ideale sparringspartner zijn door onze jarenlange ervaring.

Wij ontwikkelen samen onze klanten creatieve concepten voor diverse soorten verpakkingen. Deze concepten voegen waarde toe aan de uitstraling van het product, het merk en zorgen voor een goede commerciële prestatie.

Miller Digital heeft een sterke focus op het maken van onderscheidende designs, waarmee merken met hun verpakkingen het verschil maken in hun markt. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de cosmetics branche, maar draaien nergens onze hand voor om.

  • Wij ontwikkelen verpakkingsconcepten voor eindgebruikers met verschillende budgetten, dus zowel luxe als voordelige producten.
  • Wij denken graag mee met je concept om je product concreet te maken en in detail uit te werken.
  • Maak gebruik van onze expertise om je product te vermarkten met onze webshop, website en reclame oplossingen.

Meer informatie over onze verpakkingsontwerp oplossingen?
Bel naar 075 - 616 77 53 of mail naar info@millerdigital.nl

Proces

Hoe gaat dat in zijn werk, een nieuwe productverpakking laten ontwerpen?

De verpakkingen die wij ontwerpen beginnen altijd met een idee van de klant, meestal een product dat nog niet in die vorm in de markt aanwezig is. Vanuit zo’n idee werken wij samen met de klant een briefing uit waarmee we de richting van het ontwerp bepalen, aan de hand van de doelgroep, het uiteindelijke prijspunt van het product en de verwachtte verkooppunten.

Aan de hand van deze briefing werken wij meestal een stuk of 3 opzetten uit, waarbij de klant kiest voor de meest interessante richting. Die richting wordt verder uitgewerkt aan de hand van de definitieve ingrediënten en gegevens. Indien gewenst regelen wij een wereldwijd unieke barcode voor het product.

Intake, bepalen eisen en onderzoek
schetsen en grafische vormgeving
tweaken en optimaliseren

drukken afgeleide producten
Hoe lang duurt zoiets?

De doorlooptijd van het ontwikkelen van een verpakkingsontwerp is gemiddeld 3 weken.

Meer informatie over onze verpakkingsontwerp oplossingen?
Bel naar 075 - 616 77 53 of mail naar info@millerdigital.nl

Referenties

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met uw opgenomen.

Contactgegevens

Vacatures