Marketing

Social Media strategie

Social media is niet weg te denken uit het dagelijks leven. Zowel zakelijk als privé is iedereen wel op een bepaalde manier actief via sociale netwerken. Maar hoe zet je al die netwerken nou op de juiste manier in, zorg je ervoor dat ze een zinvolle bijdrage aan je bedrijf leveren en dat je niet de hele dag bezig bent met het posten van allerlei zaken.

Wij helpen je bij het ontwikkelen van een social media strategie. Welke netwerken zijn voor jou interessant, wat is de doelgroep, de tone-of-voice, en nog veel meer aspecten verwerken we in een gestructureerd plan. Afhankelijk van de gekozen netwerken bepalen we de benodigde hoeveelheid budget voor gesponsorde posts, de onderwerpen en de tijdsplanning. We kunnen samen met jou zowel de teksten als de afbeeldingen verzorgen voor alle posts, en vooruit plannen voor speciale gebeurtenissen zoals feestdagen, jubilea, vakbeurzen enzovoorts.

  • Social media marketing verhoogt de klantenloyaliteit en geeft klanten een beter beeld van je organisatie, wat mogelijk meer omzet oplevert.
  • Een actief social mediabeleid zorgt voor veel binnenkomende links op je site, wat weer goed is voor je vindbaarheid.
  • Adverteren via social media kan vaak al vanaf 1 cent per vertoning en de targeting mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Meer informatie over onze Social Media marketing oplossingen?
Bel naar 075 - 616 77 53 of mail naar info@millerdigital.nl

Proces

Hoe gaat dat nou in zijn werk, social media marketing toepassen?

De keuze voor de juiste netwerken is cruciaal bij een social media strategie. Waar bevind zich de doelgroep van je bedrijf, en op welke manier wil je ze bereiken? Als die keuze eenmaal gemaakt is kunnen we de planning gaan inrichten. Vervolgens gaan wij de content produceren en gaan we de posts voor zover mogelijk inplannen. Terwijl de campagne draait analyseren we voortdurend het succes van bepaalde posts en schaven we bij waar nodig, voor een optimale beleving door de klant.

Intake en bepalen juiste netwerken
Onderzoek doelgroepen en onderwerpen
tekstschrijven en posts inplannen
tweaken, analyseren en optimaliseren
Hoe lang duurt zoiets?

De doorlooptijd van het inrichten van social media marketing is gemiddeld 4 weken.

Meer informatie over onze Social Media marketing oplossingen?
Bel naar 075 - 616 77 53 of mail naar info@millerdigital.nl

Referenties

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met uw opgenomen.

Contactgegevens

Vacatures