Marketing

Linkbuilding

Naast een website die qua content en techniek goed in elkaar zit, is voor een goede zoekmachine positie de populariteit van een site belangrijk. Google bepaalt die populariteit aan de hand van de hoeveelheid externe sites die terug linken naar jouw site. Om het linkprofiel van je site te verbeteren kan je gebruik maken van linkbuilding.

Linkbuilding kan helpen je organische positie te verbeteren, maar is wel een controversieel vakgebied. Vroeger werd er veel gebruik gemaakt van links van lage kwaliteit op vage verzamelsites om het linkprofiel te verbeteren. Google is streng op de kwaliteit van de link, is allergisch voor linkruil en bekijkt ook de kwaliteit van de site.

Wij realiseren uitsluitend kwaliteitslinks vanaf gerespecteerde sites, startpagina's en blogs. Op die manier loop je geen risico op straf van Google, maar is een investering in linkbuilding van blijvende waarde.

  • Linkbuilding zorgt voor meer verkeer en een hogere organische Google positie.
  • Een investering in linkbuilding is duurzaam, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Adwords, zolang de link blijft bestaan zal hij waarde toekennen aan jouw positie in Google.
  • Linkbuilding werkt prima samen met een google Adwords traject. Realiseer op korte termijn bezoekers via Adwords, en zorg voor lange termijn verkeer via linkbuilding.

Meer informatie over onze linkbuilding oplossingen?
Bel naar 075 - 616 77 53 of mail naar info@millerdigital.nl

Proces

Hoe gaat dat nou in zijn werk, linkbuilding bij Miller Digital?

Wij beginnen een linkbuilding traject altijd door goed te kijken naar het profiel van jouw site, en die te spiegelen aan ons netwerk van beschikbare sites voor het plaatsen van jouw links. Wij maken keuzes in de te targeten detailpagina's en beginnen met het schrijven van geoptimaliseerde content hiervoor. Wij bepalen een uitgangspositie waarop de pagina's nu vindbaar zijn in de organische resultaten, zodat we daar later aan kunnen refereren. Vervolgens gaan we die content wegzetten in het netwerk, creƫren links hier naar toe en schaven en optimaliseren aan de linkteksten. Linkbuilding heeft een bepaalde tijd nodig om zijn werk te doen, maar gemiddeld na 6-8 weken zien we de resultaten in de organische positie.

Intake en bepalen eisen

Zoekwoorden onderzoek en tekstschrijven
testen en implementeren

tweaken, analyseren en optimaliseren
Hoe lang duurt zoiets?

De doorlooptijd van een linkbuilding traject is gemiddeld 8 weken.

Meer informatie over onze linkbuilding oplossingen?
Bel naar 075 - 616 77 53 of mail naar info@millerdigital.nl

Referenties

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met uw opgenomen.

Contactgegevens

Vacatures