Internet

Landingpages

Een landingpage is een speciale pagina die geoptimaliseerd is voor een specifiek doel. Je maakt bijvoorbeeld reclame voor een specifiek product of dienst en biedt mensen op deze pagina puur de informatie over dat product of dienst, met zo min mogelijk afleiding.

Wij gebruiken landingpages om de conversie van bepaalde producten of diensten te verhogen. Met behulp van een landingspage zorgen we ervoor dat bezoekers op deze pagina (die geen onderdeel is van het menu van de gewone site) snel en eenvoudig zullen converteren door het doen van een aankoop, door het invullen van een formulier of een andere manier waarop de contactgegevens van de bezoeker wordt verzameld. Wij bouwen landingpages meestal als onderdeel van een marketingoplossing zoals Google Adwords, Social Media marketing of een andersoortige marketinguiting.

  • Geoptimaliseerd voor conversies uit Google of andere marketingcampagnes.
  • Goede meetbaarheid van resultaten door uitgebreide Analytics integratie.
  • Mogelijkheid tot experimenteren met afwijkende vormgeving en styling.

Meer informatie over de landingspages van Miller Digital?
Bel naar 075 - 616 77 53 of mail naar info@millerdigital.nl

Proces

Hoe werkt dat nou, het ontwikkelen van een landingpage?

De ontwikkeling van een landingpage wordt sterk ingegeven door het achterliggende marketingplan en het specifieke product of dienst. Wat is het doel van de marketingcampagne? Gaan we contactgegevens verzamelen of is een aankoop het gewenste doel? Daarnaast is een landingpage een ideaal platform voor het experimenteren met de vormgeving. De reeds bestaande site converteert vaak niet ideaal, dus wellicht helpt een andere kleurstelling, paginaopbouw of structuur voor een beter resultaat. Als deze vragen beantwoord zijn gaan we het ontwerp maken, waarna we gaan schaven in overleg met de klant. Vervolgens wordt de landingpage gesliced en gebouwd. Daarna wordt de pagina óf geïntegreerd in het bestaande cms (al dan niet in samenwerking met een bestaande webbouwer) of we plaatsen bijvoorbeeld een nieuwe lege wordpress installatie naast het bestaande cms. Als dat gereed is kunnen de marketeers gaan draaien met de pagina-structuur!

Bepalen doelen en doelgroep

Grafisch en UI/UX design

Slicen en programmeren

Testen, opleveren en steeds fine-tunen.
Hoe lang duurt zoiets?

Meer informatie over landingspages? 2 weken.

Meer informatie over de landingspages van Miller Digital?
Bel naar 075 - 616 77 53 of mail naar info@millerdigital.nl

Referenties

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met uw opgenomen.

Contactgegevens

Vacatures