Print

Huisstijl ontwerp

Iedere organisatie of elk bedrijf heeft een kenmerkende huisstijl of zou er één moeten hebben. Met een eigen huisstijl onderscheid jij je van de rest van jouw concurrenten. Jouw huisstijl is over het algemeen het eerste wat een potentiële klant van jou ziet en moet daarom precies passen bij jouw missie en visie.

Een goed doordachte huisstijl door Miller Digital werken wij graag consistent door in onze overige producten zoals het briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, bedrijfsbrochure, website, bedrijfsauto enzovoorts. Een logo moet binnen een seconde laten zien wat jij als bedrijf wilt uitstralen Wij beginnen met een aantal schetsconcepten op papier, om te zoeken naar de juiste sfeer. Die werken we in een aantal stappen verder uit.

Na een keuze voor een bepaalde richting gaan we het ontwerp digitaliseren en verder uitwerken. Dat leidt uiteindelijk tot het definitieve logo, wat we vervolgens weer verwerken in een set drukwerkproducten die we laten drukken voor je. We kunnen er ook voor zorgen dat je logo keurig verwerkt wordt in allerlei digitale uitingen, zoals de websites, digitale brochures, e-mail handtekeningen en op social media uitingen.

  • Jij bepaalt zelf hoe uitgebreid de huisstijl uitgewerkt moet worden, alleen logo ontwerp of totaalpakket?
  • Volledige restyle of doorwerken van een reeds bestaande huisstijl behoort tot de mogelijkheden!
  • Speciaal voor starters hebben wij een voordelige drukwerkstartset waarin huistijl ontwerp ook in mee wordt genomen.

Meer weten over huisstijl (her)ontwerp bij ons?
Bel naar 075 - 616 77 53 of mail naar info@millerdigital.nl

Proces

Hoe werkt dat nou, huisstijl ontwerp bij Miller Digital?

Een huisstijl moet binnen een seconde laten zien wat jij als bedrijf wilt uitstralen en hierom is het belangrijk dat precies dit naar voren komt. Omdat wij natuurlijk niet jouw missie en visie kunnen raden beginnen wij dit traject altijd met een gesprek, het liefst bij jou op locatie, waarin wij de briefing ontvangen voor het huisstijl ontwerp traject. Een huisstijl ontwerp traject kan verschillen in omvang, alleen een logo behoort tot de opties maar ook de huisstijl volledig doortrekken meerdere producten zoals visitekaarten, briefpapier, flyers of een website is ook mogelijk.

Inventarisatie en onderzoek

schetsen en grafische vormgeving
tweaken en optimaliseren

drukken afgeleide producten
Hoe lang duurt zoiets?

De doorlooptijd van een huisstijl (her)ontwikkelingsproces is gemiddeld 4 weken.

Meer weten over huisstijl (her)ontwerp bij ons?
Bel naar 075 - 616 77 53 of mail naar info@millerdigital.nl

Referenties

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met uw opgenomen.

Contactgegevens

Vacatures