Internet

Hosting

Hosting is feitelijk het huren van een stukje computerruimte in een groot datacenter waar uw website komt te staan. Hosting is wel heel erg belangrijk, want uw website en e-mail moeten altijd vlekkeloos werken en niet uit de lucht zijn. Wij leveren kwaliteitshosting met een hoge snelheid voor de beste laadtijden, een solide technisch platform en goede ondersteuning.

Mensen onderschatten vaak het effect van goede hosting op het succes van hun website en zien het vooral als een kostenpost. Maar een snel hostingplatform zorgt ervoor dat uw site sneller laadt, waardoor uw bezoekers tevredener zijn bij een bezoek en ook Google stelt tegenwoordig steeds hogere eisen aan laadtijden. Een trage site krijgt ook een lagere positie in de index van Google, dat kan nooit de wens van een website eigenaar zijn. Wij draaien onze eigen dedicated servers in het hightech datacentrum van Evoswitch in Haarlem en zijn zeer kritisch op de kwaliteit. Wij plaatsen relatief weinig gebruikers per server, waardoor de snelheid hoog blijft. Wij maken dagelijkse backups van al onze systemen, bieden geavanceerde spam oplossingen en optimaliseren onze servers met speciale modules om de snelheid nog verder op te voeren.

  • High - performance hosting voor snelle laadtijden van uw site.
  • Betrouwbaar en stabiel platform vanuit het hightech Evoswitch datacentrum in Haarlem.
  • Uitstekende service, een telefoontje is voldoende om u snel te helpen.
  • Volledig maatwerk ook mogelijk, een oplossing voor iedere klant is mogelijk.

Meer informatie over onze hostingdiensten?
Bel naar 075 - 616 77 53 of mail naar info@millerdigital.nl

Proces

Hoe werkt dat nou, hosting bij Miller Digital?

Hosting is snel en eenvoudig geregeld. Wij kunnen aan onze kant alles binnen een dag geregeld hebben. Vaak speelt bij hosting nog een andere hostingpartij een rol en moeten wij het huidige domein, de bestaande site en eventuele e-mailboxes verhuizen. Uiteraard is dit geen probleem, afhankelijk van de tegenpartij kunnen we snel schakelen. Wij hebben alleen een zogeheten EPP code nodig die je aanvraagt bij je vorige hoster, met deze code starten wij de verhuizing.

Wij bieden hosting aan in drie verschillende pakketten, afhankelijk van de eisen van het project. Daarnaast bieden wij speciale hostingoplossingen voor hoge-volume sites zoals een eigen VPS of dedicated server. Onze systeemsites draaien op een geoptimaliseerd platform op basis van onder andere de Google Pagespeed techniek, die zorgt voor extra compressie en andere snelheids-winnende technieken.

Per maand
Light
Per maand
Normal
Per maand
Pro
Per maand
Maatwerk
Hoe lang duurt zoiets?

Het opzetten van een hosting kan al binnen 1 dag!

Meer informatie over onze hostingdiensten?
Bel naar 075 - 616 77 53 of mail naar info@millerdigital.nl

Referenties

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met uw opgenomen.

Contactgegevens

Vacatures