Marketing

E-mail marketing

E-mail marketing van Miller Digital is één van de meest gebruiksvriendelijke e-mail marketingoplossingen en combineert eenvoudige bediening met krachtige functies. Er zijn geen abonnementskosten, je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Als je dit combineert met de scherpe tarieven en een maatwerk template krijg je een oplossing die krachtig genoeg is voor grotere bedrijven en betaalbaar genoeg is voor starters en bedrijven in het MKB.

E-mailmarketing is een van de meest doelgerichte en kosteneffectieve instrumenten voor ondernemers. Terug van weggeweest na de recente opkomst van Social media is e-mailmarketing een van de meest rendabele manieren van online marketing.

Met behulp van e-mail marketing kan je, tegen relatief lage kosten, op maat gemaakte en gepersonaliseerde berichten versturen aan potentiële en bestaande klanten. Met behulp van ons geavanceerde systeem zijn de resultaten hiervan volledig meetbaar, waardoor je steeds kan schaven aan de effectiviteit van je campagnes.

  • Zelf nieuwsbrieven kunnen maken in een simpel systeem met krachtige analyse achteraf.
  • Het systeem voldoet volledig aan de anti-spam wetgeving.
  • Goede weergave van jouw nieuwsbrief in alle e-mail programma’s zoals Gmail, Live mail en Outlook.
  • E-mail marketing biedt de beste prijs-kwaliteitsverhouding van alle online marketingtools.
  • Ideaal voor het stimuleren van klantenbinding, zowel voor dienstverleners als (online) retailers.

Meer informatie over onze e-mail marketingoplossingen?
Bel naar 075 - 616 77 53 of mail naar info@millerdigital.nl

Proces

Hoe werkt dat nou, e-mail marketing bij Miller Digital?

Het ontwerpen en bouwen van een email nieuwsbrief gaat in een aantal stappen. Van belang is te bepalen wat de doelgroep is, of er meerdere doelgroepen zijn en welke functionaliteiten er verwerkt moeten worden in de nieuwsbrief. Is het voornamelijk informatief, moeten er dynamische producten ingevoegd worden in de nieuwsbrief of andere database gestuurde gegevens? En denk ook na over de weergave op mobiele apparaten. Als dat allemaal helder is beginnen we met het grafisch vormgeven van het e-mail template. Na correctierondes en akkoord wordt dat vervolgens gesliced en ingebouwd in het systeem. Nu zijn we klaar om het systeem te vullen met reeds bestaande adressenbestanden en te koppelen aan de website. Vervolgens helpen we je met het inrichten van de eerste mailing en kan je met dit systeem aan de slag!

Bepalen doelen en doelgroep

schetsen en grafische vormgeving
slicen en programmeren

Testen en opleveren

Hoe lang duurt zoiets?

De doorlooptijd van het inrichten van e-mail marketing is gemiddeld 6 weken.

Meer informatie over onze e-mail marketingoplossingen?
Bel naar 075 - 616 77 53 of mail naar info@millerdigital.nl

Referenties

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met uw opgenomen.

Contactgegevens

Vacatures