Print

Drukwerk startset

Als startende ondernemer komt er veel op je af. Miller Digital begrijpt dat. In onze drukwerk startset zitten de basisbenodigdheden voor een succesvolle ondernemer. Wij geven het drukwerk volledig zelf vorm in een unieke huisstijl en daarnaast zorgen voor de drukwerkbegeleiding, het drukken op de beste materialen en de aflevering en alles voor 1 scherpe totaalprijs!

Onze drukwerk startset is een handig pakket producten, bestaande uit 250 visitekaarten, die dubbelzijdig fullcolour op 400 grams papier gedrukt worden, dus je hebt meteen iets moois in handen. Daarbij hoort ook 500 vel briefpapier, dubbelzijdig fullcolour gedrukt. Dit papier is 90 grams waardoor het een luxere en stevigere uitstraling heeft. Met de dubbelzijdige bedrukking kunnen we ook de achterzijde voorzien van een spectaculair ontwerp. Vervolgens 500 enveloppen op c5 formaat, waar dus een a4 vel dubbelgevouwen inpast. De enveloppen zijn voorzien van een kleefstrip waardoor je de envelop niet hoeft te likken. Dit hele pakket wordt vormgegeven en afgeleverd voor de totaalprijs van 499.- excl. btw.

  • Volledig op maat gemaakt ontwerp. Wij beginnen met een gesprek zodat alle wensen en duidelijk zijn.
  • Wij zorgen voor het gehele traject! Jij als startende ondernemer hoeft nergens naar om te kijken.
  • Je kan de drukwerk startset ook uitbreiden met een starterswebsite tegen gereduceerd tarief!
  • Het ontwerp kunnen we later doorzetten in alle andere drukwerk-en online producten voor een consistente uitstraling.

Meer informatie over onze drukwerk startset?
Bel naar 075 - 616 77 53 of mail naar info@millerdigital.nl

Proces

Hoe werkt dat nou, een drukwerk startset laten ontwerpen bij Miller Digital?

Wij beginnen met een intake gesprek bij jou of ons waarin jij jouw wensen kenbaar maakt. In dit gesprek krijgen wij een beeld van jouw bedrijf en welke uitstraling jij wilt hebben. Onze designers gaan aan de slag met de input die wij gekregen hebben in het intakegesprek. Na ongeveer een week kan jij het eerste concept verwachten.

Wanneer jij akkoord bent met de concepten worden de bestanden drukklaar gemaakt zodat deze gedrukt kunnen gaan worden. De bestanden worden gedrukt op kwalitatief goeie materialen met de meest moderne machines. Wanneer al jouw producten klaar zijn worden deze bij jou afgeleverd en kan het uitdelen van jouw persoonlijk ontworpen visitekaarten en het versturen van facturen op goed papier beginnen.

Intake en bepalen eisen

schetsen en grafische vormgeving
controle en drukklaar maken
drukken en afleveren

Hoe lang duurt zoiets?

De doorlooptijd van het ontwikkelen van een drukwerk startset is gemiddeld 4 weken.

Meer informatie over onze drukwerk startset?
Bel naar 075 - 616 77 53 of mail naar info@millerdigital.nl

Referenties

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met uw opgenomen.

Contactgegevens

Vacatures