Blog

Miller Blog Nieuws, roddel en mening.

Filters
Hoe kies je de juiste webdesigner? door Fidel Lopes - 31 Oktober 2017

Een website bouwen, dat is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig zijn er eindeloos veel internetbureaus, freelancers en kennissen. Maar waar moet je nou opletten bij het kiezen van een webdesigner?

De zin van semantische waarden in een webpagina door Leon Weggelaar - 26 Oktober 2017

HTML elementen hebben een semantische waarde. Om correct geïndexeerd te worden moeten deze elementen op de juiste manier gebruikt worden. Wij leggen in dit blog uit hoe je dit correct doet!

PHP 7 maakt het web weer een stukje beter door Leon Weggelaar - 21 September 2017

Wij bij Miller Digital proberen altijd voorop te lopen in de markt met innovaties, hierdoor verdiepen wij ons nu veel in PHP7!

Geef je e-mail een 'personal touch' door Remco Molenaar - 14 September 2017

Geef je e-mail een 'personal touch' en laat zien wie je bent als bedrijf. In een e-mail handtekening staat de informatie die je normaal gesproken onderaan de mail zou communiceren, maar dan in een strak jasje die helemaal past bij het identiteit van jou bedrijf.

Haal jij al de maximale snelheid uit je website? door Fidel Lopes - 22 Juni 2017

Als jouw doelgroep je website bezoekt wil je natuurlijk dat alles perfect voor hun werkt. Een snelle hosting is hier essentieel bij. Heb jij al nagedacht over de hosting van je eigen website en wat je hier nog meer uit kunt halen?

Als jij zorgt dat jij genoeg de tijd neemt om je te kunnen focussen op de teksten van je site, zorgen wij ervoor dat jij over de richtlijnen bezit die je kunnen helpen bij het schrijven van goede teksten.

Doordat er zoveel gegevens uit Google Analytics te halen zijn, bespreken we de informatie die je eenvoudig zelf kunt inzien en waar je ook veel waarde uit kunt halen en laten we nog vele functies buiten beschouwing.

Op 9 juni 2017 was in Ahaus, Duitsland de Shopware Community Day 2017. Remco was namens Miller Digital aanwezig om de nieuwste innovaties en ontwikkelingen binnen dit geavanceerde ecommerce pakket te ontdekken.

Referenties

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met uw opgenomen.

Contactgegevens

Vacatures