Blog

Miller Blog Nieuws, roddel en mening.

Filters
Geef je e-mail een 'personal touch' door Remco Molenaar - 14 September 2017

Geef je e-mail een 'personal touch' en laat zien wie je bent als bedrijf. In een e-mail handtekening staat de informatie die je normaal gesproken onderaan de mail zou communiceren, maar dan in een strak jasje die helemaal past bij het identiteit van jou bedrijf.

Haal jij al de maximale snelheid uit je website? door Fidel Lopes - 22 Juni 2017

Als jouw doelgroep je website bezoekt wil je natuurlijk dat alles perfect voor hun werkt. Een snelle hosting is hier essentieel bij. Heb jij al nagedacht over de hosting van je eigen website en wat je hier nog meer uit kunt halen?

Als jij zorgt dat jij genoeg de tijd neemt om je te kunnen focussen op de teksten van je site, zorgen wij ervoor dat jij over de richtlijnen bezit die je kunnen helpen bij het schrijven van goede teksten.

Doordat er zoveel gegevens uit Google Analytics te halen zijn, bespreken we de informatie die je eenvoudig zelf kunt inzien en waar je ook veel waarde uit kunt halen en laten we nog vele functies buiten beschouwing.

Op 9 juni 2017 was in Ahaus, Duitsland de Shopware Community Day 2017. Remco was namens Miller Digital aanwezig om de nieuwste innovaties en ontwikkelingen binnen dit geavanceerde ecommerce pakket te ontdekken.

Voordat wij aan de slag gaan met het bouwen van een nieuwe website, is het belangrijk om eerst de structuur van de website te bepalen. Hiervoor maken wij wireframes.

De idee├źn van hoe een responsive design uiteindelijk eruit ziet kan onderling sterk verschillen. We nemen je mee in ons keuzeproces wanneer wij een website responsive maken.

Met Wordpress als CMS-systeem is alles mogelijk door Fidel Lopes - 1 Juni 2017

Er zijn heel veel mogelijkheden met Wordpress als CMS-syteem, maar ken jij alle voordelen hiervan al?

Referenties

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met uw opgenomen.

Contactgegevens

Vacatures